SAJTÓKÖZLEMÉNY

15 May 2024

The Last Of Us - Új képek érkeztek a blockbuster sorozat új évadához

Bella Ramsey és Pedro Pascal főszereplésével készült sorozat 2025-ben érkezik az Maxra és az HBO csatornáira


15 May 2024

Dűne: Prófécia - Előzetes érkezett a nagysikerű film előzménysorozatához

A mai Warner Bros. Discovery Upfront prezentáció keretében Casey Bloys, az HBO és a Max tartalomért felelős elnök-vezérigazgatója bemutatta a Max saját gyártású sorozata, a DŰNE: PRÓFÉCIA első teaserét. A hat epizódból álló évad idén ősszel debütál a Maxon.  


14 May 2024

Sárkányok háza - Tűzben és harcban gazdag jelenetekkel megérkezett a végleges előzetes

Június 17-én indul a Sárkányok háza új évada a Maxon és az HBO csatornáin. 


14 May 2024

Dűne: Második rész - Május 21-től streamelhető a Maxon

A Dűne: Második rész a Warner Bros. Picturestől és a Legendary Picturestől jövő héten kedden, május 21-én debütál a Max streaming platformon.


13 May 2024

Minden idők legrosszabb expediciója - Megtörtént esetet feldolgozó túlélő dokusorozat indul a Discoveryn és a Maxon

Egy bizarr túravezető az Amazonas-medencében zajló expedíciót a túlélésért folytatott küzdelemmé változtatja a Discovery új dokumentumsorozatában. Premier május 27-én a Discovery csatornán és a Max kínálatában.


3 May 2024

MILF Manor - Május 8-án tér vissza a TLC csatornáira tavalyi év legprovokatívabb társkereső realityje

Visszatér a TLC-re a popkulturális szenzációvá vált MILF Manor című (korábban Szingli Anyák Paradicsoma néven volt elérhető) provokatív randizós sorozat. A szexi, sikeres MILF-ek új csapata keresi a szerelmet az új évadban, amely egy igazán megdöbbentő csavar mellett számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogat.


30 April 2024

HBO MAX - 2024. május (1-20. közötti) ajánló

Az utolsó HBO MAX havi ajánlóba ezúttal május 1-20. között megjelenő filmeket és sorozatokat gyűjtöttük össze. Május 21-én induló MAX kapcsán külön ajánlót küldünk majd.


25 April 2024

Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - Májusban négyrészes dokusorozat debütál az ID-n és a Maxon

A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a NICK ÉS AARON CARTER: BUKOTT BÁLVÁNYOK című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. Premier: május 28. Investigation Discovery csatorna és a Max streaming platform


17 April 2024

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

A Warner Bros. Discovery (WBD) teljes portfólióját és hálózatát kihasználva Európa-szerte a lehető legteljesebb élményt nyújtja majd a nézőknek. A Eurosport mellett a május 21-én induló Max platformon az olimpia minden pillanata megtekinthető lesz!  


22 March 2024

Pingvin - Megérkezett az első előzetes Colin Farrell főszereplésével készült Batman spin-off sorozathoz

A Max közzétette a Warner Bros. Television és a DC Studios gyártásában készülő, idén ősszel debütáló sorozat, PINGVIN új teaserét. A DC Studios nyolc epizódból álló drámasorozatának főszereplője a Colin Farrell által alakított Oz Cobb (azaz „a Pingvin”) lesz.


22 March 2024

Exkuzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original sorozatok gyártása is, amelyek a következő hónapokban debütálnak majd. 


21 March 2024

Sárkányok háza - Június 17-én indul a második évad

Az HBO saját gyártású drámasorozata, a Sárkányok háza nyolc epizódból álló második évada június 17-én, hétfőn debütál az HBO-n, és a Maxen is streamelhető lesz. Válassz előzetest!


21 March 2024

MAX - Május 21-én indul el a Warner Bros. Discovery streaming szolgáltatása Magyarországon

A Max először Skandináviában, az Ibériai-félszigeten és Kelet-Közép-Európában lesz elérhető* Ezt követően Franciaországba, Lengyelországba, Hollandiába és Belgiumba érkezik** A Sárkányok háza második évada Európa-szerte június 17-én indul a Maxon. A Max lesz az egyetlen hely, ahol a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet majd látni abban a 25 európai országban, ahol a M...


18 March 2024

HBO Max - 2024. április ajánló

Áprilisban több fesztiváldíjas film és a friss Oscar-díjas Robert Downey Jr. új minisorozata is megérkezik az HBO Maxra. (A friss megjelenési táblázat megtalálható a sajtóközlemény csatolmányában.)


18 March 2024

Csend a forgatáson - A gyerektévé sötét oldala - Áprilisban új true crime sorozat érkezik az ID csatornára

A Nickelodeon egykori sztárja, Drake Bell először beszél saját történetéről. Az új, sokkoló részletekkel teli dokusorozat április 7-én debütál az ID csatornán.


4 March 2024

Pianoforte - Zenei coming of age dokumentumfilm debütált az HBO Maxon

Meghitt portré a legendás Nemzetközi Chopin Zongoraversenyen részt vevő fiatal, a felnőtté válás küszöbén álló zongoristákról. 


27 February 2024 - Last updated 1 March 2024

Lányok a buszon - Pörgős és vicces dramedy sorozat indul március 14-én az HBO Maxon

A Lányok a buszon, az új Max Original sorozat, A légikísérő producereitől március 14-én az HBO Maxon.  A sorozat két epizóddal indul, majd május 9-éig hetenként egy új rész érkezik. 


26 February 2024 - Last updated 1 March 2024

A rezsim - Egy hét múlva érkezik Kate Winslet új sorozata (fotó)

Március 4-én érkezik Stephen Frears rendezte új minisorozat, A rezsim, amihez most rengeteg friss kép érkezett.


23 February 2024 - Last updated 1 March 2024

Wonka - Március 8-án érkezik az HBO Maxra 2023 egyik legédesebb filmje

Az év családi musicale március 8-án érkezik az HBO Maxra szinkronos és feliratos változatban is!


20 February 2024 - Last updated 1 March 2024

Aquaman és az Elveszett Királyság - Február 27-től az HBO Maxon

Aquaman február 27-én beúszik az HBO Maxra! 


16 February 2024 - Last updated 1 March 2024

A szimpatizáns - Park Chan-wook és Robert Downey Jr. sorozata április 15-től az HBO Maxon

Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye alapján készült 7 részes minisorozat főbb szerepeiben Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, az Emmy-díjas Sandra Oh és az Oscar-díjra jelölt Robert Downey Jr.


15 February 2024 - Last updated 1 March 2024

Ninja Kamui - Kőkemény bosszú sztori nindzsákkal az Adult Swim új animációs sorozatában

Az Adult Swim (Rick és Morty, Robot Chicken, Aqua Teen Hunger Force) stúdió elhozta a legújabb, felnőtteknek szóló animációs sorozatát, amely vasárnapoként feliratosan debütál az HBO Maxon.


15 February 2024 - Last updated 1 March 2024

HBO Max - 2024. március ajánló

Márciusban Kate Winslet diktátorként uralkodik az HBO új sorozatában (A rezsim), egy csapat újságíró élóben követi az elnökválasztást (Lányok a buszon), megnézhetjük Christopher Nolan több filmjét (Tenet, Csillagok között, Tökéletes trükk, Dunkirk), az összes Robotzsaru filmet illetve a sztárokkal teli dramedyt (Pénzeső) is. 


8 February 2024

Tokyo Vice - Az új évad első részei már az HBO Maxon

A Tony-díjas J.T. Rogers által készített és írt sorozat új évada, Ansel Elgort és Ken Watanabe főszereplésével már elérhető az HBO Max kínálatában. 


8 February 2024

Szerelem és fordítás - Február 14-én új párkereső reality indul a TLC műsorán

Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul! Új részek szerda 20 órától!  


7 February 2024

True Detective: Night Country - Az új epizód már szombat hajnalban elérhető lesz az HBO Maxon

A nagysikerű krimi sorozat új epizódja hétfő helyett már szombaton, február 10-én elérhető lesz az HBO Max kínálatában.


1 February 2024

HBO Max - 2024. február ajánló

Februárban két nagy mozisiker (Védelmező 3., Gran Tourismo) mellett érkezik a Tokyo Vice 2. évada, az Adult Swim felnőtteknek szóló animációs akció sorozata, a Ninja Kamui és több exkluzív premier is (Ott vagy, Istenem? Én vagyok az, Margaret!, Szörnyetegek, Natalia Grace különös esete: Natalia megszólal)


25 January 2024

Vika! - 84 éves DJ hölgy hódítja meg az HBO Max nézőit

Január 28-án, vasárnap indul az HBO Maxon az új nemzetközi dokumentumfilmje, az Agnieszka Zwiefka által rendezett Vika!, melynek középpontjában a karizmatikus, 84 éves DJ, aki a varsói szórakozóhelyek valódi sztárja.


18 January 2024

A híd - Január 18-tól a Discovery műsorán is látható az HBO nagyszabású realityje

Az HBO doku reality sorozata mától a Discovery csatornán is látható lesz! Minden csütörtök este új epizódokkal jelentkezik az tavalyi év egyik közkedvelt műsora.


12 January 2024

Ezt látnod kell 2024-ben! - A Warner Bros. Discovery legizgalmasabb tartalmai

  Tudjuk, mindig ezt mondjuk, de 2024 tényleg figyelemreméltó lesz tartalmak terén a Warner Bros Discovery teljes portfoliójában. Lesznek mindenki számára emlékezetes évfordulók, követheted az Olimpia minden pillanatát, jönnek a nemzetközi kasszasiker filmek, megrendítő, megmosolyogtató, megbotránkoztató sorozatok, elgondolkodtató dokumentumfilmek, új guilty pleasure realityk és tavasszal egy izg...